На околиці прикордонного карпатського села у Чернівецькій області правоохоронці виявили склад контрабандистів. Ящики із сигаретами на суму 900 тис. грн були розміщені у закинутому будиночку. Там зловмисники зберігали сигарети, які переправляли до Румунії.

В закинутій будівлі зберігалися 40 ящиків із контрабандними сигаретами на суму близько 900 тис. грн. 

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.
 

 
Склад контрабандистів виявили ввечері вівторка, 28 червня, на околиці села Галицівка на Буковині, яке розташоване на кордоні з Румунією. За інформацією прикордонників, у закинутій будівлі у горах зберігалися 40 ящиків із контрабандними сигаретами на суму близько 900 тис. грн.

Склад із сигаретами виявили оперативні співробітники 31 прикордонного загону на ділянці відділу прикордонної служби «Селятин» та здійснили його блокування. У результаті огляду правоохоронці виявили понад 19,7 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку України.
 
Ймовірно, тютюнові вироби були підготовлені для подальшого переміщення через державний кордон. Склад був розташований у важкодоступному районі Карпат, на околиці населеного пункту Галицівка Вижницького району Чернівецької обасті», – інформує пресслужба Держприкордонслужби.
 
Додамо, Папа Римський Франциск назвав ракетний обстріл торгового центру в українському місті Кременчуку варварським нападом.

ІА "Вголос": НОВИНИ