У понеділок, 24 травня, у Дніпрі закінчився чемпіонат України з веслування на каное та байдарках. Його проводили серед юніорів та молоді.

Змагання були відбірковими на чемпіонати світу та Європи. Чотири «золоті» медалі на турнірі здобула львів’янка Валерія Терета. Про це інформує пресслужба Відділення НОК України у Львівській області на сторінці в соціальних мережах.

20-річна спортсменка загалом виборола п’ять медалей – 4 «золоті» та одну бронзову. Її тренером є Михайло Поцюрко, а першим наставником – Микола Романович.

Варто зазначити, чотири «золоті» нагороди на чемпіонаті України крім Валерії Терети здобули ще 4 учасники. Львів’янка стала тетракампеонкою змагань.

Нагадаємо, уродженець Львова Станіслав Горуна виборов «золото» на чемпіонаті Європи-2021 з карате. 32-річний спортсмен у вирішальному протистоянні зумів ошелешити світ та перемогти справжню зірку карате. Капітан збірної України здолав 11-разового чемпіона Європи.

22 травня львів'янка Катерина Крива здобула ще одну медаль для України на чемпіонаті Європи з карате серед дорослих, який проходить у хорватському Поречі. Спортсменка виборола бронзову медаль у жіночому куміте до 50 кг, розгромивши сербку Єлену Мілівойчевіч - 5:0.

Читайте більше новин Львова від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ