У Черкаській області скоєно розбійний напад. Двоє чоловіків в масках проникли в будинок місцевого підприємця, в якому знаходився лише його неповнолітній син, та погрожуючи хлопцю зброєю заволоділи коштами в сумі п’ятсот тисяч гривень.

Про це повідомляє УНН.

“Сьогодні вранці до поліції Монастирищенського району надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє чоловіків в масках та печатках проникли в будинок місцевого підприємця, в якому знаходився лише його неповнолітній син, та погрожуючи хлопцю зброєю заволоділи коштами в сумі п’ятсот тисяч гривень”, — повідомила поліція області.

Після цього в дію було введено оперативний план “Сирена”. Поліція перекрила в'їзди та виїзди з міста, розуміючи, що зловмисники спробують залишити територію міста, тікаючи в напрямку лісу, де в подальшому зможуть переховуватись.

Оперативники батальйону особливого призначення з кінологами оглянули навколишній ліс та на відстані чотирьох кілометрів від скоєння злочину помітили двох чоловіків які бігли з лісосмуги до гаю. Співробітники оточили та впіймали одного з грабіжників. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Уманського району. З собою він мав пакет з грошима.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Пошуки другого нападника тривають.

Нагадаємо, поліцейському, що влаштував смертельну ДТП в Броварах обрали запобіжний захід.

[embed]https://youtu.be/lJRUX-1ot6g[/embed]

 

ІА "Вголос": НОВИНИ