У селі Севастянівка Черкаської області місцеві вбили чоловіка, котрий перевіз туди свою родину, щоб перечекати пандемію коронавірусу.

Про це пише «Про все. Черкаси»

Посварились у барі

53-річний киянин Олег Свєтлов разом із дружиною та 10-місячною донькою переїхали у село зі столиці, щоб перечекати пандемію коронавірусу. Родина купила будинок біля лісу. У день трагедії чоловік був у сільському барі. Там у нього виник конфлікт із місцевими - фермером, його сином та їхнім другом. Спочатку Свєтлов намагався помиритись із чоловіками та навіть пригостив їх випивкою, проте ті все ж вирішили помститись.

Дав дві години на збори

Вдова Марія Кононова пояснила, що у день трагедії її чоловік був переляканим. Він сказав їй збиратись, бо вони їдуть у Київ. Чоловік розповів про конфлікт та зазначив, що він не зможе самостійно захистити родину.

Він вийшов на вулицю. Коли жінка почула крики, теж вибігла. Там вона побачила кров та, як чоловіки добивають її коханого. Жінка згадує, що її маленька донька, чуючи це почала плакати.

Був дуже добрим

Селяни розповідають, що родина з Києва була дуже привітною та ніколи нікому не заважала. Олег Свєтлов раніше багато подорожував по світу і називав себе буддистом.

Підозрюваних у вбивстві уже затримали. Раніше вони зізнались у скоєному, проте згодом почали усе заперечувати.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ