В Синельниківському районі Дніпропетровщини трагічно загинув 12-річний хлопчик. Він знайшов російський ворожий снаряд і приніс його додому.

Відомо, що боєприпас вибухнув, внаслідок чого дитина померла.

Про це повідомив очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкула.

За його словами, в області вже шість людей загинули від вибуху російського снаряда.

Зараз в регіоні тривають роботи з розмінування територій.

«Всього знешкоджено близько 1200 боєприпасів тільки на території Криворізького району. Але, на жаль, продовжують відбуватися нещасні випадки в різних районах області. Сьогодні (8 травня) в Синельниківському районі 12-річний хлопчик знайшов боєприпас і приніс його додому. Снаряд вибухнув, хлопчик загинув», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, мешканців Дніпропетровщини закликають бути вкрай обережними з вибухонебезпечними предметами, в тому числі зі снарядами, що не розірвалися, після ворожих обстрілів.

«Не беріть підозрілі предмети в руки! Відразу викликайте 101 і 102. Навчіть цього своїх дітей! Між населеними пунктами на території району переміщайтеся тільки по основних дорогах загального користування!» - звернувся керівник Криворізької ВА.

Вголос раніше писав, що 8 травня російські окупанти здійснили низку ракетних ударів по Одеській області. Внаслідок чого одна людина постраждала.

ІА "Вголос": НОВИНИ