В п'ятницю, 1 жовтня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували чергові порушення режиму «тиші» з боку російських найманців. В результаті двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у фейсбук.

Відомо, що обстріли в перший день жовтня були зафіксовані поблизу Новоолександрівки та Новозванівки. Там окупанти відкрили вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Ще одне порушення припинення вогню було зафіксоване біля Авдіївки. Вороги застосували міномети калібру 120 мм. Під обстріл також потрапив і сам населений пункт.

В результаті були пошкоджені житлові будинки та прилегла територія. Втрат серед цивільного населення немає.

Неподалік Лебединського окупанти стріляли з гранатометів різних систем.

На Донеччині за допомогою безпілотника терористи скинули гранатометні постріли біля Першотравневого. А в районі Нью-Йорку російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а також застосували безпілотник і здійснили скидання ВОГ-17.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотника, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії розмежування.

В результаті обстрілів противників двоє українських захисників отримали вогнепальні поранення. Зараз потерпілі знаходяться в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – середньої тяжкості, іншого – задовільний.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ