ФСБ розслідує у Донецьку розкрадання російської гуманітарки.

Про це пише ІА «Вчасно».

Представники російських спецслужб розслідують факти розкрадань гуманітарної допомоги, яка надходила в ОРДЛО від РФ у 2018 році. Низка арештів відбулася в окупованому Донецьку під керівництвом ФСБ РФ.

«Раніше ми повідомляли про затриману жінку на КПВВ з боку ОРДЛО. З'ясувалося, що жінка також працює в КП »Вода Донбасу«. Нам вдалося з'ясувати, що низку арештів провели у місті Донецьк під керівництвом ФСБ РФ, представники російських спецслужб розслідують факти розкрадань гуманітарної допомоги, яка надходила від РФ в 2018 році. Тому тих людей, яких затримували, до них не допускали адвокатів, протягом 15 днів системно чинився психологічний тиск і допитували в нічний час», - йдеться у повідомленні.

При цьому в організації зазначили, що НЗФ «ДНР» до затриманої директорки департаменту КП «Вода Донбасу» Красної О.В. допустили адвоката.

«Представники ФСБ намагаються з'ясувати, хто з вищих чиновників НЗФ »ДНР« стоїть за розкраданням гуманітарної допомоги РФ спрямованої в ОРДЛО», - додали в правозахисній організації.

Нагадаємо, Федеральна служба безпеки Росії ввела додаткові перевірки перед видачею російських паспортів жителям ОРДЛО.

ІА "Вголос": НОВИНИ