Біля села Гайок, через річку Західний Буг, Служба автомобільних доріг у Львівській області відновила рух транспорту

Про це повідомило Суспільне. «Через тимчасовий міст у реверсному порядку зможуть проїздити легкові автомобілі, громадський транспорт, а також невеликі вантажівки із загальною масою не більше 12-ти тонн та висотою кузова до 3-ох метрів», – зазначили у Службі автомобільних доріг.

Паралельно тривають підготовчі роботи до капітального ремонту та реконструкції основного моста, який планують відремонтувати до кінця року.

Нагадаємо, що 3-го травня, на Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг. Це частина догори Львів – Луцьк. Внаслідок обвалу мосту ніхто не травмувався. Головною причиною обвалу моста тоді назвали те, що, попри заборону, ним їздили вантажні автомобілі.

Згодом Служба автомобільних доріг затвердила схеми об'їзду моста на дорозі Львів – Луцьк

На Львівщині упродовж трьох місяців мали обстежити усі мости, які мають ознаки аварійності. Згодом неподалік Зимної Води виявили ще один міст у передаварійному стані.

Наприкінці червня комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу повторно звернулася до Львівської ОДА щодо аварійного дерев’яного мосту через річку Дністер між селами Поляна і Монастирець Комарнівської територіальної громади.

ІА "Вголос": НОВИНИ