Результати псевдовиборів у терористичних організаціях «Донецька народна республіка» і «Луганська народна республіка», які видають себе за «держави», — цілком прогнозовані. За попередніми результатами підрахунку голосів «перемагають» чинні бандитські ватажки.

Згідно з інформацією «виборчих комісій» бойовиків, станом на восьму ранку 12 листопада в ДНР підрахували понад 97 % бюлетенів, повідомляє ТСН.

60,9 % виборців віддали свій голос за висуванця Кремля Дениса Пушиліна. Його «партія» «Донецька республіка» здобуває найбільшу кількість голосів на виборах до так званого парламенту — 72,74 %.

В іншій псевдореспубліці, ЛНР, станом на третю ночі 12 листопада на окупованій Луганщині було опрацьовано близько 63 % бюлетенів. Прогнозовано перемогу здобуває чинний ватажок Леонід Пасічник. За нього віддали голоси 68,92 %. За його «партію» «Мир Луганщині» на «виборах» до «парламенту» віддали свої голоси 74,28 % виборців.

Нагадаємо, що у неділю, 11 листопада, у фейкових ЛНР і ДНР відбулися «вибори».

Нагадаємо, міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що реакцією на проведення фейкових “виборів” на Донбасі стане посилення міжнародних санкцій, а Президент Петро Порошенко закликав українців, котрі проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу, не брати участі у цих псевдовиборах.

Своєю чергою, прокуратура України відкрила кримінальну справу проти організаторів псевдовиборів у так званій ДНР. Їм загрожує довічне позбавлення волі.

Представники Європейського Союзу також засудили ці “вибори” та зауважили, що ЄС ніколи не визнає їхні результати.

У МЗС України оприлюднили заяву, у якій йдеться, що “фейковими виборами” Росія порушує норми та принципи міжнародного права, українське законодавство, а також суверенітет і територіальну цілісність України.

ІА "Вголос": НОВИНИ