В Україні триває 112-та доба героїчного протистояння російським загарбникам.

Нещодавно у Генеральному штабі Збройних сил України розповіли, на яких напрямках не припиняються бої з окупантами.

Зокрема, на Харківському напрямку рашисти обстріляли населені пункти, намагаючись не допустити просування ЗСУ до державного кордону. Бої тривають поблизу Рубіжного.

На Сєвєродонецькому напрямку ворог продовжує штурмувати місто. Бойові дії не припиняються і в Тошківці. Окупанти застосовують артилерію, міномети, відкривають вогонь із реактивних систем залпового вогню. Усі спроби наступу закінчуються невдало.

Атака на Слов’янськ продовжується на Слов’янському напрямку. Московити завдають авіаудари, артилерійські обстріли. Бої тривають в напрямку Краснопілля. Українським воїнам вдалося відбити штурмові дії орків біля Долини та Богородичного.

Також захисники України дали відсіч загарбникам в районі населеного пункту Шевченко, що на Новопавлівському напрямку. Російські фашисти були вимушені відступити.

На Бахмутському напрямку захлинувся наступ рашистів на Миколаївку. Окупанти зазнали великих втрат. Вони відійшли та перегруповуються для повторної атаки. Штурмові дії зафіксували і поблизу Новолуганського, Золотого-3 та Берестового.

Як писав «Вголос», російські військові знову обстріляли Дніпропетровську область. Зафіксували кілька «прильотів» із РСЗВ «Ураган». На жаль, унаслідок нападу загинули люди.

Також ми повідомляли, що Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу ЗСУ Залужному перевірити забезпечення бійців.

Додамо, що московити хочуть перейти в наступ на Слов'янськ з Ізюмського напрямку.

ІА "Вголос": НОВИНИ