Рашистські загарбники викрали в Харківській області голову Циркунівської громади Миколу Сікаленка.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Російські окупанти продовжують терор проти мирного населення України. Сьогодні викрали Циркунівського сільського голову Миколу Сікаленка. Окупанти викрали Миколу Васильовича з власного будинку, за словами свідків, рушили в напрямку Липців», - написав Синєгубов.

За його словами, нині обласна влада спільно із правоохоронцями з’ясовують обставини викрадення посадовця і роблять усе можливе, аби його знайти і повернути.

Як повідомлялось, загарбники вже не вперше вдаються до викрадень очільників місцевих громад на Харківщині та чинять тиск на мирне населення. Раніше росіяни викрали голову Великобурлуцької громади Віктора Терещенка, якого вдалося звільнити з полону.

Як писав «Вголос», 20 березня  Харківській області російські окупанти захопили у полон гуманітарну колону, що рухалась у напрямку до Вовчанська. Зв'язок з водіями зник невдовзі після їх виїзду на тимчасово непідконтрольну територію.

21 березня заступник голови ОВА Роман Семенуха повідомив , що «затримані повернулися. Живі та мотивовані боротися за Україну далі».

ІА "Вголос": НОВИНИ