У тимчасово окупованому Бериславі, що на Херсонщині, наші військовослужбовці завдали удару по адміністративній будівлі та ангарі з російськими бензовозами.

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань у фейсбук.

Зокрема, він зазначив, що через чіткі дії українських захисників багато росіян отримали контузії і були покалічені вибуховою хвилею. Також окупанти отримали опіки від зірваних бензовозів.

«Через по-народному «вакуумний» вибух — понад 100 двухсотих росіян, яких вивозили 4-ма 130-ми ЗІЛами. Плюс контужені та покалічені вибуховою хвилею — приречені на вічні муки до кінця життя. Плюс обгорівші від зірваних бензовозів. Зустрічай, росія, своє «добро» назад, якщо свої ж по дорозі десь не спалять, щоб не заморочуватись», - написав він.

Вголос раніше писав, що в тимчасово окупованій Новій Каховці, що на Херсонщині, знову зафіксували «приліт» по складу з росіянами. Так, там прогриміли потужні вибухи.

Пізніше у росЗМІ поширилась інформація, що перший заступник голови адміністрації президента рф Сергій Кирієнко, імовірно, потрапив під потужний удар ЗСУ в Новій Каховці.

ІА "Вголос": НОВИНИ