Хлопцю тільки у вересні цього року виповнилося 18 - і він відразу вступив до лав націоналістів. Свободівець переміг двох суперників із переконливим результатом - 53, 4%, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Євген вже з 14 років є активним прихильником Всеукраїнського об'єднання "Свобода", активним членом і неформальним лідером МГО "Сокіл". З вересня офіційно очолив цю молодіжну організацію в Херсоні. За його плечима десятки організованих і проведених акцій, тому для побратимів його перемога навіть не здалася несподіваною.

"Хочу подякувати всім людям які підтримали мене. Це маленька перемога у великій війні. Для мене депутатство - це не кінцева мета, а відправна точка в боротьбі. Відтепер мій головний обов'язок - захист інтересів громади", - поділився своїми враженнями Євген Кравченко.

"Для Херсонської "Свободи" вже стає традицією, що молоді партійці обираються в органи влади. Нагадаю, що на місцевих виборах 2015 року в одну із райрад м. Херсона було обрано нашу активну партійку такого ж віку. А до створеної торік фракції ВО "Свобода" у Херсонській міській раді увійшло четверо свободівців, найстаршому з яких тоді не було і 30 років. Ми намагаємося активно формувати націоналістичний світогляд молодих хлопців і дівчат, долучати їх до партійної роботи, надавати всі можливості для набуття ними досвіду управління державою. Майбутнє - за молодими", - наголосив очільник Херсонської обласної організації ВО "Свобода" Олег Гаврилко.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ