Вранці 13 серпня поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської громади пасажирський автобус перекинувся у кювет. Від отриманих травм загинули дві людини – 12-річна дівчинка та супроводжувач групи.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Аварія на трасі Н-03 сполученням Житомир – Чернівці сталася близько 07:45. За даними слідства, водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих із селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області.

Чоловік не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. Загалом в автобусі перебували 23 людини: 19 дітей, двоє супроводжуючих дорослих та два водії.

У результаті ДТП смертельні травми отримали 12-річна дівчинка та один дорослий, вік якого наразі встановлюють.

21 людину госпіталізували, їхній стан наразі оцінюють медики. На місці події працює слідчо-оперативна група відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Хмельницькій області.

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення ПДР, що спричинили загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає від п'яти до десяти років позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ