36-річного чоловіка, який зґвалтував малолітнього хлопчика, засудили до 13 років та 6 місяців тюремного ув'язнення. Засуджений мешкав разом із матір'ю дитини, і до цього неодноразово мав проблеми із законом.

Хмельницький апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу засудженого і виніс остаточний вирок у справі, повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

«За результатами розгляду апеляційної скарги засудженого Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким до 13 років 6 місяців позбавлення волі його засуджено за зґвалтування малолітнього хлопчика (ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України)», – йдеться у повідомленні.

При цьому обвинувачений не визнав своєї вини під час слідства та судового розгляду справи. Однак на підставі зібраних та наданих суду доказів сторона обвинувачення повністю довела провину ґвалтівника у суді першої інстанції.

Чоловік не погодився з оголошеним вироком та вирішив оскаржити рішення про понад 13-річне тюремне ув'язнення у суді, однак безуспішно.

«Суд апеляційної інстанції прислухався до доводів прокурора та залишив вирок місцевого суду без змін, а апеляційну скаргу засудженого – без задоволення», – підсумовують у прокуратурі.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі вдень, 8 вересня, пролунали потужні вибухи. Місцева влада повідомила, що були підірвані будинки зрадників.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ