Обидва учасники стрілянини наразі затримані поліцією, та проходять як фігуранти ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інцидент трапився у неділю, 22 серпня, близько 19.30 у місті Васильків на Київщині. Про це інформує пресслужба Національної поліції Київщини на своїй сторінці в Facebook


Як повідомляють правоохоронці, сварка між вдома чоловіками виникла через нестачу посадкових місць під час вистави пересувного цирку. Після словесної дискусії один з них схопив пістолет для відстрілу гумових куль «Наган» та почав стріляти в іншого. Своєю чергою той дістав з авто пістолет ПМР, почав стріляти у відповідь та поранив опонента у стегно.

"За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі обидва учасники конфлікту затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання", - повідомляють у Національній поліції.
Наразі деталі інциденту невідомі. Правоохоронці встановлюють усі обставини конфлікту та вирішують питання щодо повідомлення обом фігурантам про підозру.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ