Рашисти, які в жодному бою не змогли здолати українських захисників, продовжують виміщати безсилу злобу на цивільному населенні. Учора, 11 березня, окупанти з близької відстані відкрили вогонь по колоні мирних мешканців, яка евакуювалась по погодженому «зеленому коридору». В ній були лише жінки та діти.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook

"11 березня, під час спроби евакуації з села Перемога (Баришівський район Київської області) в бік села Гостролуччя за погодженим «зеленим» коридором, окупантами була розстріляна колона мирних жителів, яка складалась виключно з жінок та дітей. Результат цього звірячого вчинку – сім загиблих. З них одна дитина. Точна кількість поранених наразі невідома", - йдеться у повідомленні ГУР.
 
За даними українських розвідників, після розстрілу окупанти змусили залишки колони повернутися до села Перемога і не випускають їх з населеного пункту. Наразі з ними практично неможливо встановити зв’язок, а також надати гуманітарну та медичну допомогу.
 
 
Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", у полку «Азов» звернулися до воєнно-політичного командування допомогти з наданням сучасного озброєння, зокрема БПЛА Bayraktar до захисників Маріуполя.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ