У Київській області російські військові продовжують обстрілювати населені пункти. Так, окупанти застосовують важку артилерію.

Про це у фейсбук повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов.

Відомо, що в результаті обстрілів постраждало щонайменше 5 будинків. Також є травмовані серед цивільного населення, серед них дитина.

«Як бачимо, окупанти гатять куди завгодно, по житлових кварталах, об’єктах цивільної інфраструктури, багатоповерхівках. Цинічно винищують з «Градів» громадян і їхні оселі. Слідчими поліції Київщини вже ретельно задокументовано понад 250 фактів воєнних злочинів агресора в Київській області, які будуть використані в міжнародному суді над російськими військовими і політичними злочинцями (якщо залишаться живими)», - написав Нєбитов.

Правоохоронець також опублікував фото і відео наслідків ворожих обстрілів.

Вголос раніше писав, що Служба безпеки України продовжує перехоплювати розмову російських окупантів зі своїми рідними. Так, рашисти далі жаліються родичам, що не хочуть воювати проти України.

ІА "Вголос": НОВИНИ