Комік Андрій Щегель, який втік з України до Туреччини та хизувався тим, що не буде йти на війну, вже скоро може відповісти за свій вчинок у суді.

Про це пише 24 канал.

Проти нього буде позиватися Сергій Чудаєв - засновник продюсерського центру Comedy Space. Саме цей центр організував для Щегеля гастролі, з яких той так і не повернувся в Україну.

Він зазначив, що не повірив у вибачення Щегеля. За словами Чудаєва, комік мав вигляд «наляканого кота, який отримав тапком», проте не розкаявся. 

Нині ж він буде подавати в суд на гумориста через те, що той порушив умови договору та завдав центру репутаційних збитків. Чудаєв зазначив, що після скандалу у Comedy Space почалися певні проблеми. Йдеться про погіршення комунікації з деякими артистами.

«Звернення до суду - це ініціатива у зв'язку з порушенням договору, в якому йдеться, що він має прибути на гастролі, взяти участь у подіях і повернутися після закінчення концертів в Україну. І звісно є питання ділової репутації нашої компанії», - додав Чудаєв.

Нагадаємо, український гуморист Андрій Щегель в інтерв'ю з Романом Скрипіним заявив, що він втік з України завдяки дозволу Мінкульту і не збирається повертатися.

Такі слова викликали хвилю обурення в українців. У Мінкульті його дії назвали неприпустимим.

ІА "Вголос": НОВИНИ