З нагоди 30-річчя незалежності України на НСК “Олімпійському” відбувся святковий концерт. На концерт також запросили гурт Скрябін. На екрані зобразили виступ Андрія Кузьменка.

24 серпня відбувся святковий концерт до Дня Незалежності України. На заході виступила чимала кількість відомих українських знаменитостей. Вони виконували пісні, що стали найкращими за 30 років самостійності країни.

До списку найкращих пісень увійшла композиція гурту “Скрябін” - Люди, як кораблі. Під час виступу Андрій Кузьменко з'явився на екранах та заспівав разом з музикантами. 

Таку появу артиста на величезних екранах на сцені відвідувачі концерту зустріли громом оплесків, і чимало людей підспівували композицію разом з «воскреслим» вокалістом.

“Одних творців за життя не розуміють, інших забувають відразу після смерті. А є такі унікальні люди, як Кузьма. Він був модний, улюблений, визнаний. І це не проходить досі. Навпаки – у всіх амплуа нам Кузьми дуже не вистачає. Тому за допомогою технологій повертаємо його,” - сказав ведучий.

Скріншот з відео

Діпфейк – технологія, заснована на штучному інтелекті. Це відеоролик, створений завдяки багатьом картинкам, що підживлюють алгоритм. Так комп'ютер вчиться, як імітувати контент.

 Також користувачі повідомляли в соцмережах, що під час виступу «Скрябіна» над фан-зоною на людей впали всі дрони.

Не вірю в містику, але під час виступу групи “Скрябін “на НСК “Олімпійський” на фан-зону одночасно впали всі дрони які літали над стадіоном, – написав Андрій на своїй сторінці у Facebook та виставив відео з концерту

 

ІА "Вголос": НОВИНИ