Сьогодні поблизу помешкання одного з кандидатів у Президенти України поліція затримала групу осіб, які готували вбивство з мотивів помсти.

Про це повідомив радник Голови МВС Антон Геращенко.

«Ця група переобладнала джип Тойота «Прадо» під своєрідну «тачанку», встановивши замість задніх сидінь крупнокаліберний кулемет ДШК, забійна дальність якого становить понад 3 кілометри. Карний розшук і спецпідрозділ поліції КОРД провели на відмінно спецоперацію із застосуванням табельної зброї, затримали небезпечних бандитів і зберегли життя людей», - каже Геращенко.

За словами радника Голови МВС, поліція перевіряє, чому ця група була озброєна великокаліберним кулеметом і перебувала саме поблизу котеджного селища, в якому проживає один з кандидатів в Президенти. Йдеться про селище Іванковичі.

ТСН пише, що озброєну банду затримали поблизу маєтку Володимира Зеленського.

Тим часом генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що поліція Київщини сьогодні затримала озброєну групу з трьох осіб, які під час затримання чинили збройний опір.

"З попередніх даних вказана група готувала фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених на даний час осіб з числа мешканців Львівськоі області як помсту за замовлення організованого замаху на вбивство 29 серпня 2016 року львівського бізнесмена Богдана К. (Богдана Копитка - ред.)", - заявив Луценко.

ІА "Вголос": НОВИНИ