У четвер, 30 березня, у Львові поховають двох військових, які загинули, захищаючи Україну.

Об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похорону Назарія Сподара та Зіновія Шевчука. На площі Ринок міська церемонія прощання запланована на 11:30.

Героїв поховають на Личаківському кладовищі.

Назарій Сподар львів’янин. Закінчив ліцей № 46, а згодом здобув диплом із відзнакою за спеціальністю «Фінанси» у Львівському національному університеті ім. Івана Франка.

Працював у страховій компанії, любив збирати гриби та рибалити. Брав участь у Помаранчевій революції та Революції Гідності.

У березні 2022 року добровольцем став на захист Батьківщини. Приєднався до лав 24-ї ОМБР ім. Короля Данила. Перебував у «гарячих точках» фронту.

Загинув 17 лютого у віці 38 років. У Назарія залишилися батьки, двоє доньок, сестра та дружина. Вічна пам’ять Герою!

Зіновій Шевчук народився у селі Муроване, що біля Львова. Навчався у місцевій школі, а з 8-го класу – в Ямпільській школі № 2. Пізніше здобув освіту в училищі у Брюховичах, закінчив Львівську філію Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту.

Перебував у зоні АТО з 2014 року. Захищав Україну у складі 24-ї бригади. Після початку повномасштабного вторгнення рф повернувся до складу бригади.

Зіновій загинув ще 1 жовтня минулого року у віці 56 років. У військового залишилися старший брат та сестра, а також двоє синів. Вічна пам’ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ