Російські військові продовжують обстрілювати Луганську область та вбивати мирне населення. Так, внаслідок ворожих дій в регіоні загинуло четверо людей.

Про це у фейсбук повідомила пресслужба Луганської ОВА.

«Четверо загиблих, у реанімації Дніпра борються за життя дитини з Гірського, вчергове постраждав Сєвєродонецький «Азот»... Вчора у Привіллі біля річки Сіверський Донець знайдено двох загиблих з ушкодженнями у вигляді мінно-вибухових травм, також надійшла інформація про втрачені життя у Золотому та Попасній», - йдеться у повідомленні. 

Глава області Сергій Гайдай зазначив, що зараз у лікарні Дніпра перебуває 15-річна дівчинка з Гірського. У понеділок, 16 травня, вона отримала травму нирок після рашистського обстрілу її селища.

Також у Сєвєродонецьку один мешканець отримав осколкове поранення.

«Вдень росіяни вкотре відкрили вогонь по «Азоту» – пошкоджено одну з адмінбудівель та прохідну об’єднання. Загалом 15 артилерійських атак витримав наш обласний центр протягом 18 травня. Руйнувань зазнали 12 багатоповерхівок, у декількох з них згоріли квартири та дах. Також полум’ям були охоплені торговельні павільйони міста», – повідомив Гайдай.

Крім того, окупанти завдали ракетно-бомбових ударів із літаків Су-35 по селах Попаснянської громади. Як результат, багато пошкоджень. З виявлених – будинки в Золотарівці, Комишувасі, Врубівці, а також у місті Гірське.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ