За минулу добу, 10 травня, російські окупанти 15 разів відкрили вогонь в Луганській області. В результаті обстрілів пошкодження отримали багатоповерхівки, школа, будинок культури та готель.

Про це йдеться у повідомленні очільника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая.

Так, вчора російські війська відкрили вогонь по Гірському. Внаслідок цього була пошкоджена будівля обласної школи-інтернату. Варто зауважити, що вона відремонтована та оснащена новим обладнанням. На щастя, в результаті атаки постраждалих немає - дітей евакуювали заздалегідь.

У Сєвєродонецьку був пошкоджений магістральний газопровід. Як наслідок місто залишилося без блакитного палива. Також там через атаки противника були пошкоджені будівля готелю і багатоповерхівка.

У Врубівці були попадання ворожих снарядів у 6 житлових будинків, а також в будинок культури. У Рубіжному були пошкоджені 3 багатоповерхівки, в Лисичанську - 2.

«На Сєвєродонецькому напрямку росіяни без успіху спробували встановити контроль над Рубіжним. Ворог здійснював безрезультатні штурмові дії в районах Нижнього, Тошківки, Оріхового», - поінформував Гайдай.

Вголос раніше писав, що в середу, 11 травня, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Запорізькій області.

ІА "Вголос": НОВИНИ