У Луганській області СБУ затримала групу інформаторів, які «працювали» на окупантів. Ті, за «співпрацю» в нагороду обіцяли автомобіль, який намородерили.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

 

Бойовики 2 АК російських окупаційних військ завербували трьох сєвєродончан, яким доручили збирати у місті військову розвідувальну інформацію", - йдеться у повідомленні.

«Відпрацьовуючи» обіцяний автомобіль, найманці ходили вулицями, відстежували місця дислокації, маршрути переміщення підрозділів та техніки ЗСУ, фотографували та передавали ворогові. Крім того, вони коригували артилерійський вогонь супротивника по Сєвєродонецьку.

 

«Співробітники СБУ затримали посібників російських фашистів на місці злочину, при спробі фотофіксації позицій української армії», - додали в СБУ.

Затриманим загрожує до 15 років ув'язнення. За «роботу» інформаторам обіцяли грошову винагороду і навіть автомобіль, який окупанти намародерили у місцевих жителів.

Нагадаємо, українсьа розвідка встановила, що росія зосередила у Чорному морі 8 носіїв крилатих ракет типу «Калібр». Їх сумарний залп становить 58 ракет.

ІА "Вголос": НОВИНИ