У Луганській області посеред траси розгорілася кривава сімейна драма. Чоловік раптово облив себе і подружжя родичів займистою речовиною, підпалив і влаштував ДТП.

Про це повідомляє місцева спільнота «Сіверодонецьк Таймс».

Зазначається, що трагедія сталася 19 грудня. Подружжя Сергія та Галини Куліш їхало до Новоайдару автомобілем разом із вітчимом — чоловіком померлої бабусі. Під час спуску автівки з гори вітчим облив молоду пару займистою речовиною та підпалив їх. Як наслідок, авто злетіло з дороги в кювет.

На щастя, автівка не перекинулася, відтак пара змогла вижити і вибратися з неї. Натомість сам вітчим згорів у авто.

Тим не менше, пара отримала сильні опіки. У жінки обпечено 60% покривів тіла, у чоловіка — обпечене обличчя, руки і нижня частина тіла. Крім того, подружжя отримало опіки дихальних шляхів.

Зазначається, що аж наступного дня, 20 грудня, Сергія та Галину госпіталізували в лікарню Харкова. За інформацією на 22 декабря, Сергій перебуває в стабільному стані та лежить у палаті. Водночас Галина перебуває у реанімації, її ввели у штучну кому в дуже тяжкому стані.

Повідомляється, що кожного дня на лікування подружжя витрачають близько 10 000 грн, відтак родичі пари просять про фінансову допомогу:

Читайте також:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ