В одній із військових частин Луганської області солдат під час особистого конфлікту здійснив кілька пострілів у свого товариша, чим завдав йому важких поранень.

Про це інформують на офіційній сторінці Спеціалізованої прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил у Facebook.

26 грудня військовій прокуратурі Луганського гарнізону повідомили, що в одній із військових частин на Луганщині внаслідок необережного поводження зі зброєю поранили солдата. Під час перевірки у потерпілого знайшли наскрізні вогнепальні поранення живота та правої гомілки.

Згодом слідчі з'ясували, що його навмисно поранив товариш по службі під час особистого конфлікту, який виник між солдатами. Злочинця затримали співробітники військової прокуратури в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголосили про підозру в замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 ККУ).

Наразі зловмисника взяли під варту на 60 днів без права внесення застави. Йому загрожує тюремне ув'язнення терміном від семи до п'ятнадцяти років.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ