Інцидент трапився вчора, 22 жовтня у Червоноградському районі Львівської області. Деталі трагедії невідомі, але ситуація доволі нетипова - внаслідок не надто тривалої пожежі загинув 38-річний місцевий мешканець.

Про це редакції «Вголос» повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації


Загибель на пожежі. 22 жовтня о 15:22 год. поступило повідомлення про пожежу в м. Белз (Белзька МТГ) Червоноградського району, в квартирі на першому поверсі двоповерхового дерев’яного житлового будинку по вул. Грушевського, 2. На місці пожежі виявлено тіло місцевого мешканця 1983 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 9 м2", - таку інформацію оприлюднено в офіційному каналі департаменту у телеграмі. 

Відомо, що загиблого чоловіка виявили під час розвідки задимленої квартири на дивані. Він був рідним братом власника квартири. 

Зауважимо, що рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. О 15.44 пожежа була повністю ліквідована. Як інформує пресслужба ДСНС, до місця події були направлені рятувальники місцевої пожежної команди м. Белз, 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград та оперативна група Червоноградського районного управління.

Станом на зараз обставини трагедії уточнюються. 

Нагадаємо, як писав «Вголос», внаслідок пожежі в четвер, 21 жовтня, у центрі Львова загинув чоловік. 

ІА "Вголос": НОВИНИ