На Львівщині затримали зловмисників за підозрою у крадіжці 600 тисяч гривень з автомобіля у Стрию.

Про це повідомляє поліція у Львівській області.

«25 жовтня близько дев’ятої години ранку на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Стрий з автомобіля «БМВ», який власник залишив на вулиці Галицькій, було викрадено сумку із значною сумою коштів», – йдеться у повідомленні.

Було встановлено, що зловмисники, розбивши вікно задніх дверей, проник в автомобіль, заволодів рюкзаком, після чого втік… Поліцейські, вивчивши записи камер спостереження, встановили, що зловмисники пересувались мікроавтобусом «Фіат», – після скоєння крадіжки вони виїхали за межі райцентру та поїхали в сторону Закарпаття. 

Орієнтування на автомобіль передали усім територіальним підрозділам поліції, зокрема й сусідньої області і на блокпості між Львівщиною та Закарпаттям правоохоронці зупинили «Фіат», після чого на місце прибула наша слідчо-оперативна група, що й заарештувала крадіїв.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились мешканці міста Мукачево віком 19 та 29 років. Старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Грошові кошти у сумі більше 600 тисяч гривень та інші речові докази вилучили.

Зловмисникам загрожує до восьми років тюрми.

Як писав «Вголос», у Києві правоохоронці затримали двох чоловіків за розбійний напад на матір українського захисника, який перебуває в полоні.

Також ми повідомляли, що у Львові за вимагання хабаря затримано очільницю благодійного фонду.

ІА "Вголос": НОВИНИ