У місті Червоноград, що у Львівській області, чоловіка засудили до чотирьох років ув’язнення. Зловмисник упродовж трьох місяців «виносив» продукти із супермаркетів.

Його затримали під час останньої крадіжки. Обвинувачений побився з охоронцем магазину за булку, вартістю 6 гривень 5 копійок. Про це інформує ТСН.

Слідство встановило, що чоловік упродовж травня-липня минулого року періодично грабував супермаркети. Він крав ковбаси, хамон, шоколадну пасту та сири.

Загалом зловмисник викрав із магазинів продуктів на суму понад 1300 гривень. Його затримали 15 липня під час крадіжки булки. Між охоронцем та чоловіком виник конфлікт, який закінчився бійкою.

У суді підозрюваний визнав власну провину в крадіжках інших продуктів, але додав, що за булку збирався заплатити.

Охоронець магазину розповів, що попросив зловмисника повернути булку, однак той його вдарив.

Як з’ясувалося, затриманий раніше був засуджений за аналогічні злочини. Найближчі чотири роки він проведе за гратами. Також чоловіка зобов’язали заплатити супермаркету 1312 гривень за вкрадені продукти.

Раніше «Вголос» повідомляв, що у Львові судитимуть іноземця, який зарізав людину в центрі міста. Вбивці загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ