На Львівщині на хабарі затримали заступника директора одного з держпідприємств.

Про це повідомляє прокуратура Львівської області. 

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про  підозру заступнику директора одного з державних підприємств лісового господарства Львівщини, який водночас є головою комісії з припинення цього підприємства, в отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та отримав від громадянина 18 тис грн за відпуск деревини та безперешкодне її вивезення  з території підприємства.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України при одержанні коштів. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюють ГУ НП у Львівській області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також у «Вголосі»: у Львові на вулиці  пограбували людину.

ІА "Вголос": НОВИНИ