На автодорозі Київ — Чоп біля населеного пункту Кізлів сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілими.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області. 

"На автодорозі Київ — Чоп біля населеного пункту Кізлів сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілими. Травмувався неповнолітній хлопець, жінка-водій загинула на місці події.

Патрульні забезпечують реверсне регулювання руху!", - говориться у повідомленні. 

Також поліція зазначила, що цієї ночі на Львівщині сталися кілька важких аварій. Тому просять усіх зважати на погіршення погоди та бути обачними на дорозі.

А також дотримуватися кількох правил:

  • перше і найголовніше — дотримуйтесь безпечного швидкісного режиму та дистанції. Це врятує вас від проблем за умов недостатньої видимості та слизької дороги;
  • друге — на поворотах не робіть різких маневрів та пригальмовуйте поступово. Адже після початку дощу увесь бруд, який може бути на дорозі, розмокає. Через це, навіть асфальт високої якості стає доволі слизьким;
  •  третє — якщо під час поїздки ви потрапили під сильний дощ, який значно обмежує ваше поле зору, за можливості, перечекайте негоду на узбіччі, увімкнувши світлову аварійну сигналізацію. Зазвичай, потужні дощі не тривають довго, тому перечекавши пік опадів, можна без зайвих клопотів продовжити рух.

Читайте також у «Вголосі»: У Львові визначилися які вулиці перейменують. 

ІА "Вголос": НОВИНИ