6 червня близько 6 години по вулиці Клюсівській у Червонограді на Львівщині перехожі знайшли маленьку дівчинку, яка плакала і корчилась від болю. Дитина скаржилася на сильні болі у животі. Тож люди викликали «швидку», адже поруч батьків дитини не виявилось.

Про це повідомляє Нео Радіо Червоноград. 
 
Медики госпіталізували маленьку пацієнтку до Червоноградського шпиталю, а про випадок повідомили на лінію «102».
 
Виявилося, що мати дівчинки не виконувала своїх батьківських обов'язків. І вже наступного дня поліція вилучила у неї двох дітей. Найменшого прихистили у Будинку малюка. А ось дівчинка. якій виповнилося 4,5 роки, зараз перебуває у лікарні, в реанімації. 
 
Її прооперовано, але мати за п'ять днів жодного разу не навідала доньки та не поцікавилася станом її здоров'я. 
 
«За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального Кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Призначено судово-медичну експертизу, вона й має встановити внаслідок чого дитина отримала тілесні ушкодження. Результатів експертизи очікуємо до кінця тижня», – повідомив т.в.о. начальника Червоноградського районного відділу поліції, підполковник поліції Василь Шимон.
 
З’ясувалось також, що жінка раніше судима за скоєння крадіжки.
 
Санкція статті 166 Кримінального Кодексу України передбачає обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 

Читайте також у «Вголосі»:

Як живуть українські науковці у Антарктиді на станції Академіка Вернадського.    

Як львівський режисер та актор став солдатом 80-ї ОДШБ

ІА "Вголос": НОВИНИ