52-річному жителю Самбірщини вручили повідомлення про підозру у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди з важкими наслідками. Так, чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівщини.

Відомо, що пригода сталась в Самборі 24 грудня, о 23.20, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород». Тоді 52-річний водій за кермом автомобіля «Шевроле Малібу» скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Кенго», який рухався в попутному напрямку. 

Як з'ясувалось, водій «Шевроле» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушив низку вимог Правил дорожнього руху України, зокрема, не врахував дорожню обстановку, дорожні умови та перевищив допустиму швидкість, внаслідок чого і відбулось зіткнення.

В результаті аварії, 16-річна пасажирка «Рено» отримала важкі тілесні ушкодження. У неї лікарі діагностували важку поєднану травму тіла, пошкодження внутрішніх органів та переломи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та вручили повідомлення про підозру 52-річному водію.

Наразі триває досудове розслідування.

Як раніше писав Вголос, постраждалу госпіталізували у львівську лікарню Так, її транспортували за допомогою поліцейського гелікоптера.

Зараз за її життя борються медики дитячої лікарні на Орлика Першого територіального медичного об’єднання Львова.

Відомо, що після ДТП у місцевій лікарні її терміново прооперували, аби дещо стабілізувати стан. Далі, з огляду на тяжкість, прийняли рішення забрати дівчинку до Львова. Оскільки транспортування автівкою було загрозливим для життя, довелося задіяти вертоліт.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ