За водіння у нетверезому стані мешканця міста Кам’янка-Бузька суд оштрафував на 51 тисячу гривень, позбавив права керувати транспортом строком на десять років та вилучив авто.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Поліцейські тричі затримували цього чоловіка за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Перший раз суд наклав на нього стягнення - штраф у сумі 17 тисяч гривень із позбавленням права керування транспортними засобами терміном на один рік, за другим разом - штраф в сумі 34 тисячі гривень із позбавленням права керування терміном на три роки. А після третього випадку суд наклав на порушника стягнення - штраф у сумі 51 тисяча гривень з позбавленням права керування строком на десять років, а також додаткове стягнення - оплатне вилучення транспортного засобу”, — йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що від початку року на дорогах Львівщини сталось 311 дорожньо-транспортних пригод за участю нетверезих водіїв. Внаслідок яких 13 осіб загинули, ще 103 особи - були травмовані. Правоохоронці притягнули до відповідальності 7901 водія, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. За повторне керування транспортним засобом у нетверезому стані я до відповідальності притягнули 1217 осіб.

Нагадаємо, патрульні в Білій Церкві затримали водія, який не розрахувався на АЗС, влаштував ДТП і перегони на краденому автомобілі. Як з'ясувалось, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на службовий автомобіль працівників місцевого управління поліції. А посвідчення водія в нього не виявилося.

ІА "Вголос": НОВИНИ