У Львівській області поліцейські упродовж кількох днів покращували навички зі стрільби з пістолета та безпечного поводження зі зброєю.

 
Про це повідомляється у соцмережі на сторінці Національної поліції Львівської області.
 
Протягом п’яти днів співробітники батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Львівській області, батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» та бійці тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції Львівської області спільно з колегами з інших областей взяли участь у навчально-тренувальних зборах з вогневої підготовки.
 
Правоохоронці покращили навички стрільби з пістолета по складних мішенях, ураження групи мішеней, опанували прийоми правильного хвату та стійки, вихоплення зброї з кобури та виведення на лінію прицілювання, заміни магазину під час руху, заряджання та розряджання зброї, стрільби зі складних положень тощо.
 
Учасники зборів отримали відповідні сертифікати, у подальшому вони стануть інструкторами з тактико-спеціальної підготовки та будуть передавати свої знання колегам.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ