У вівторок, 19 жовтня, правоохоронці на Львівщині затримали групу осіб, яких підозрюють у збуті наркотиків.

Відомо, що зловмисників затримали у місті Яворів на вулиці Івана Хрестителя.

За даними правоохоронців, сьогодні близько 3 години ночі патрульні зупинили автомобіль «Мерседес», який порушив правила дорожнього руху. У салоні авто перебували 39-річний водій та троє пасажирів віком 27, 30 і 35 років. Усі вони мешканці Волинської області.

Під час складання адмінпротоколів правоохоронці помітили в салоні автомобіля сумку, у якій були зіп-пакети з речовиною жовтого кольору, схожою на наркотичну. 

На місце пригоди одразу прибула слідчо-оперативна група, а також оперативники карного розшуку та інші співробітники територіального підрозділу поліції. 

Так, в машині виявили препарати, схожі на наркотичні засоби «амфетамін», «метадон» та «солі» - частина з них не розфасовані, а також близько 400 «закладок» у зіп-пакетах. Усе вилучене відправили на експертизу.

Пізніше з'ясувалось, що зловмисники розповсюджували наркотичні засоби шляхом «закладок» з використанням Інтернету на території Львівської та Волинської областей. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 300 тисяч гривень.

Всіх підозрюваних затримали. Найближчим часом суд обере їм запобіжний захід.

В разі доведення вини їм загрожує позбавлення волі на термін від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ