Вже з 14 жовтня 2021 року у Львові та області посилено заходи щодо попередження, виявлення та документування правопорушень пов’язаних із порушенням карантинних обмежень. Це пов'язано з погіршенням ситуації з коронавірусом в регіоні та значним збільшенням кількості хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, кожного дня на території Львівської області, зокрема у місті Львові, будуть створені та працюватимуть мобільні рейдові групи, до складу яких увійшли працівники поліції, Держпродспоживслужби, санітарні лікарі та працівники органів місцевого самоврядування.

Вони займатимуться перевіркою суб’єктів господарювання, які проводять діяльність у сфері торгівельного та побутового обслуговування населення, громадський транспорт, заклади громадського харчування (кафе, бари, їдальні, закусочні, тощо), ринки, заклади культури та освіти. 

«За результатами роботи рейдових груп від 14 жовтня на території Львова та області виявлено 188 порушень карантинних норм, за якими складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та 179 постанов по справі про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - повідомили у поліції.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ