Вузлівський спиртзавод ДП «Укрспирт» в Червоноградському районі на Львівщині залишився без власника.

Про це повідомив керівник Регіонального відділення Фонду держмайна у Львівській, Волинській та Закарпатській областях Владислав Калинець. 

За його словами, чотири дні тому відбувся аукціон з приватизації Окремого майна Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», за адресами: Львівська обл., Червоноградський р-н, с.Вузлове.  

Переможець аукціону, ТзОВ «ІТАЛІ ФРОМ» запропонувала за майно 235,6 млн. грн. Проте набути це майно вона зможе тільки після того, як сплатить всі кошти. 

Годину тому Владислав Калинець повідомив, що переможець не виконав умов, тобто, не сплатив коштів. То ж Вузлівський спитрзавод досі перебуває у державній власності. 

«4 711 697.33 грн. - саме стільки коштів, вже гарантовано зайдуть в бюджет держави, як гарантійні внески при відмові переможця від подальшої приватизації (саме в цьому випадку)», - пояснив він.
 
Водночас у Фонді держмайна очікують відповіді від другого учасника аукціону, ТзОВ «ПОЛІ СТАР», який запропонував за  майно 130,4 млн. грн.
 
«Ціна також одна з найвищих по продажі об'єктів Укрспирту в Україні. Кажуть, що Вузлівський спиртзавод виготовляє одну з найкращих по якості продукцій спиртової галузі в Україні», - зазначив керівник Регіонального відділення Фонду держмайна у Львівській, Волинській та Закарпатській областях Владислав Калинець. 
 
Читайте також у «Вголосі»: у Львові художник в техніці плетіння маскувальних сіток створив картину, на якій зображено як горить Кремль. 

ІА "Вголос": НОВИНИ