22 серпня у Миколаєві Стрийського району відбудеться ІІІ Міжнародний фестиваль «Мисливська Ватра», присвячений 100-річчю Українського товариства мисливців та рибалок.

Про це повідомив під час брифінгу Анатолій Дейнека, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

З його слів, мисливська спільнота Львівщини налічує понад 50 тисяч зареєстрованих мисливців, а також в області 82 користувачі ведуть мисливські господарства.  Фестиваль  «Мисливська Ватра» стане платформою для обміну досвідом та корисною інформацією.

У межах фестивалю відбуватиметься виставка трофеїв і сувенірів від мисливців, виставка мисливських собак, смакування страв традиційної та мисливської кухні, дитяча програма, посвята у мисливці, концерт художніх  колективів.  

На завершення  дійства  запалає  мисливська ватра.

Нагадаємо, що Миколаївська районна організація «Українське товариство мисливців та рибалок» виборола перемогу у попередніх змаганнях, які відбувалися у Сколе. Відтак цьогорічний фестиваль пройде у Миколаєві, а наступний переможець отримає право проводити «Мисливську Ватру» на теренах своєї громади.

ІА "Вголос": НОВИНИ