У Львівській області медики екстреної служби, приїхавши на виклик, знайшли тіло вбитого чоловіка та ледь не стали жертвами нападу рецидивіста з сокирою.

Про це повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зазначається, що 2 березня бригада «швидкої» отримала виклик: людина має порушення дихання і втратила свідомість.

Коли медики прибули на місце, то побачили дуже занедбаний будинок. На подвір’ї лежала порубана на шматки коза, а поруч на колоді – закривавлена сокира.

Бригаду зустрів чоловік у закривавленому одязі, який поводився агресивно та неадекватно. Пізніше з'ясувалося, що це – колишній засуджений.

Він сказав, що на ліжку лежить хворий і закликав лікарів йому допомогти.

«Звернули увагу, що в «хворого» синці по всьому тілу, а особливо потовчені руки – враження, ніби він захищався-відбивався від чогось важкого. На голові – проникаюча рана лобної ділянки. Тіло холодне – судячи з усього, з моменту смерті уже минув якийсь час. І немає крові. Хтось уже помив труп», – розповідають медики.

Медики сказали, що пацієнт – мертвий і зібралися йти. Однак неадекватний чоловік почав кричати і погрожувати. На столі лежали ножі та сокира, тому медикам довелося діяти оперативно.

«Тіло на ноші, всі в автівку, водій за кермо – треба рятуватися. Чоловік ще якийсь час гнався за нами, товк кулаком в машину. Від’їхавши метрів з триста й зрозумівши, що, дякувати Богу, ми врятувалися, залелефонували в центральну диспетчерську й поліцію» – діляться медики.
Чоловіка звинувачують в умисному вбивстві, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 

Читайте також на ІА «Вголос»:

Поблизу одного з сіл Львівщини знайшли боєприпас

Українські десантники збили засекречений ворожий безпілотник. Фото

У російському Краснодарі пролунав вибух: пожежа на території авіаучилища. Відео

ІА "Вголос": НОВИНИ