У медзакладі Львівської області, де розміщуватиметься клініка протезування та реабілітації, відремонтували приміщення і розгорнули 820 ліжок. Заклад відвідали голова ОВА Максим Козицький та представник Офісу президента Кирило Тимошенко.

Про це повідомив Кирило Тимошенко.

Зазначається, що клініка Superhumans Center – це унікальне місце, де працюватимуть фахівці з США та ЄС.  Інформацію про локацію не повідомляють.

«Тут будуть застосовувати найкращі практики для протезування дітей та дорослих, реконструктивного лікування – хірургічні операції з відновлення понівечених частин тіла, а також реабілітації військових і тих людей, які постраждали через напад росії», – пишуть у телеграм-каналі Кирила Тимошенка.

 

Повідомляється, що в закладі, де працюватиме клініка, відремонтували приміщення та вже розгорнули 820 ліжок - 310 хірургічних, 230 терапевтичних та 160 реабілітаційних.  

Читайте також на «Вголосі»: 19 мешканців Луганщини, котрі перед початком повномасштабного вторгнення рф, добровільно перейшли на бік ворога та потрапили в полон під час бойових дій, постануть перед судом у Львові.

ІА "Вголос": НОВИНИ