Контррозвідка СБУ викрила ще одного учасника агентурної мережі рф. Він коригував вогонь по Яворівському полігону.

Про це інформує Управління СБУ України у Львівській області.

На Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який здійснював підривну діяльність в інтересах спецслужб рф. Зловмисник коригував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону. 

Оперативники спецслужби встановили, що колишній працівник КДБ передавав ворожій стороні інформацію про місця розташування  ЗСУ та їх  озброєння. Згодом зібрані дані (точні локації з позначками на карті)  він надсилав куратору через спеціально прихований чат в Телеграм-каналі, - йдеться у повідомлені. 

Наразі зраднику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 111 (державназрада) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Додатково контррозвідники встановлюють факт ймовірної передачі інформації щодо дислокації іноземного легіону на території військового полігону.

Заходи з припинення злочинної діяльності здійснювали контррозвідники та слідчі СБУ Львівщини під за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Зазначимо, у понеділок, 27 червня, російські окупанти завдали потужного ракетного удару по Кременчуку.

ІА "Вголос": НОВИНИ