У Львівській області судитимуть злочинну групу, учасники якої нападали на заробітчан.

Серед затриманих – мешканці Сумської області віком 18, 37 років та двоє осіб 22-річного віку. Про це інформує пресслужба поліції Львівщини на сторінці в соціальних мережах.

Слідство встановило, що упродовж січня-березня поточного року вони здійснили мінімум 18 розбійних нападів на заробітчан. Злочинці заволоділи коштами заробітчан на суму понад 680 тисяч гривень.

Як розповіли у поліції, затримані нападали на пасажирів рейсових автобусів, які поверталися із заробітків. Вони входили до людей у довіру, а згодом додавали в алкоголь сильно діючу речовину. Поки потерпілі залишалися в безпорадному стані, в них забирали гаджети, цінне майно та гроші.

Жертвами злочинної групи стали мешканці Львівської, Одеської та Херсонської областей. Організатором «схеми» виявився 37-річний чоловік. Усім затриманим повідомили про підозру. За вчинене їм загрожує до 15 років ув’язнення.

Як писав «Вголос», у Львівській області затримали 23-річного мешканця села Річки, що біля Рави-Руської, який розтрощив чужий автомобіль.

ІА "Вголос": НОВИНИ