На сьогодні мешканці Львівської області менше купують свіже м'ясо, а все більше – продукти тривалого зберігання.

Про це сьогодні, 14 березня, повідомила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман.

За її словами, саме через те, що покупці більше зацікавлені у купівлі круп та консервів, то й ціни на ці продукти – зросли. А ось на свіже м'ясо – впали.

«Зараз у роздрібній мережі м'ясо погано продається. Люди роблять акцент на продукти тривалого зберігання», - каже вона.

На думку Тетяни Гетьман, цим можуть скористатися і підприємства Львівщини, які виготовляють консервовану продукцію: закупити дешевше свіже м'ясо та переробити його.

Нагадаємо також, на Львівщині активізувалися шахраї, які намагаються заволодіти коштами громадян, що перераховують для потреб ЗСУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ