На Львівщині поліція викрила мешканця Червонограда, який торгував наркотиками. Зловмисника затримали в смт Рудне. У нього вилучили поштові посилки в яких знаходилося майже 2 кг канабісу.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що 25-річний житель міста Червоноград розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини через  Інтернет-крамницю. Зловмисник орендував квартиру у Львові, де зберігав та фасував заборонені речовини, які потім збував на території міста та області шляхом закладок. 

Після обшуків у його тимчасовому помешканні,  було вилучено канабіс, амфетамін, 70 пігулок «МДМА», 200 марок «LSD», електронні ваги, фасувальні матеріали, мобільні телефони, сім-карти, банківські картки та гроші. 

Загальна сума вилученого «товару» за цінами «чорного» ринку становить понад 500 тисяч гривень. 

Фігуранту вже вручили повідомлення про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 198 тисяч гривень. 

Тепер 25-річному зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Вголос також писав, що 2 236 пачок цигарок спробував сховати громадянин України під капотом та у порожнинах авто, перетинаючи польсько-український кордон.

ІА "Вголос": НОВИНИ