В селі Новий Яричів, що у Львівському районі, стався вибух газу в помешканні. В результаті власниця будинку отримала сильні опіки та була госпіталізована в лікарню Львова.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відомо, що інцидент стався в приватному господарстві, а саме в літній кухні, що на вулиці Шевченка.

В результаті вибуху газу, власниця будинку 1966-го року народження отримала сильні опіки обличчя та верхніх кінцівок. Її в стані середнього ступеня важкості госпіталізували у 8 міську клінічну лікарню Львова. Зараз жінка знаходиться у центрі термічної травми.

Також повідомляється, що внаслідок вибуху, після якого сталось загоряння, було повністю знищено перекриття на площі 15 метрів квадратних, стіна на площі 8 метрів квадратних, речі домашнього вжитку на площі 5 метрів квадратних та пошкоджено покрівлю на площі 10 метрів квадратних.

Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» перекрила ​подачу газу до будівлі.

Всі обставини та причини з'ясовуються.

У ДСНС Львівщини зазначили, що до ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Нагадуємо, в понеділок, 3 січня, в селі Перв'ятичі, що в Червоноградському районі Львівщини, спалахнула пожежа в приватному житловому будинку. Як результат одна людина загинула.

Також Вголос писав, що впродовж минулої доби, 3 січня, у Львівській області стались два випадки отруєння чадним газом. Так, інциденти трапились у місті Золочів та в селі Гірник, що в Червоноградському районі.

ІА "Вголос": НОВИНИ