Львівська область отримала нову партію вакцини від коронавірусної хвороби.

У середу, 28 липня, на Львівщину прибуло 22 тисячі 230 доз препарату Pfizer. Про це інформує пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

У ЛОДА розповіли, що вакцину розробили дві компанії – американський фармакологічний концерн Pfizer та німецька компанія BioNTech.

Всесвітня організація хорони здоров’я внесла препарат до списку вакцин, які призначені для екстреного використання. Для повної вакцинації необхідно два щеплення. Інтервал між ними повинен бути 21 день.

Загалом від початку вакцинації на Львівщині щеплення від COVID-19 отримали 320 тисяч 639 людей. З них другою дозою - понад 117 тисяч осіб. 84 тисячі 018 осіб вакцинували препаратом Pfizer. 

Як писав «Вголос», вчора на Львівщині встановили новий рекорд за кількістю вакцинованих від COVID-19 осіб. Вакцину отримав 10 671 мешканець регіону.

Нагадаємо, Україна у серпні поверне ПЛР-тестування для невакцинованих осіб, що в'їжджають. Іноземці за відсутності повного курсу вакцинації повинні мати негативний результат тесту, страховий поліс.

ІА "Вголос": НОВИНИ