У понеділок, 31 травня, правоохоронці Дрогобицького райвідділу поліції отримали повідомлення про викрадення автомобіля.

До «копів» звернувся 25-річний місцевий мешканець, який заявив, що в одному із сіл невідомий викрав його транспортний засіб ВАЗ-2109. Про це інформує пресслужба Національної поліції Львівської області.

До розшуку автомобіля залучили слідчо-оперативну групу та інших фахівців. Ще тогож дня викрадача вдалося знайти. Ним виявився 30-річний чоловік з Дрогобицького району.

Правоохоронці затримали зловмисника, невдовзі йому мають обрати запобіжний захід. Проти викрадача відкрили кримінальне провадження. Йому інкримінують незаконне заволодіння автомобілем. За вчинене злочинцю загрожує позбавлення волі. Максимальний термін покарання – 5 років за ґратами.

Нагадаємо, в ніч на 26 травня на Львівщині невідомі здійснили напад на греко-католицьку Церкву Стрітеня Господнього. Зі сейфу храму викрали більше 120 тисяч гривень. На ці гроші у церкві планували провести ремонт.

Як повідомляв «Вголос», злочинці викрали п’ятьох мешканців Львівської області та вимагали за їх звільнення кошти на загальну суму понад 2 тисячі доларів та 10 тисяч євро. Також чоловіки зі Львова причетні до грабежів та викрадення транспортних засобів.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ