31 особа, яка складала тестування з ЗНО з англійської мови у Львівській області, отримала за свою роботу 200 балів.

Про це «Вголосу» повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

За її словами, з цих 31 осіб 27 – цьогорічні випускники та четверо – випускники минулих років.

Найкращі результати показали львів'яни. Так, по 200 балів з англійської мови отримали п’ятеро випускників фізико-математичного ліцею, троє – академічної гімназії, по двоє з ліцею «Гроно»,  школи №75 та класичної гімназії. Ще по одному двохсотбальникові є у школах №№ 60, 52, 88, 45, 5 та технологічному коледжі. Окрім того, чудовий результат показали випускники шкіл села Миртюки Стрийського району, Зимна вода Пустомитівського району, Нового Роздолу, Червонограду та Золочева.

«Цього року ми маємо дуже багато двохсотбальників з англійської мови. Це свідчить або про те, що завдання були легкими, або ж що діти дуже ретельно готувалися», - каже Лариса Середяк

Також вже оголошено результати тестування з фізики. Двісті балів отримали двоє випускників фізико-математичного ліцею та один випускник ліцею імені Василя Симоненка.

Нагадаємо, як уже повідомляв «Вголос», у Львівській області є два двохсотбальники за результатами тестів з хімії. Це – Ірина Суховерська, випускниця Львівського фізико-математичного ліцею, та Назар Шнайдер, випускник ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради.

Також, за даними офіційного сайту Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), поріг з математики не зміг подолати кожен третій учасник оцінювання.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ